BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya vize muafiyeti için önce Türkiye'den adım bekliyor----

Rusya vize muafiyeti için önce Türkiye'den adım bekliyor

Rusya vize muafiyeti için önce Türkiye'den adım bekliyor
21 Şubat 2019 - 15:35 www.finansgundem.com

Rusya Ankara Büyükelçiliği, Türk iş insanlarına ve TIR şoförlerine yönelik vize uygulamasını kaldıran kararın “mütekabiliyet prensibi” temelinde Türk tarafınca Rusya vatandaşları için muadil önlemler alındıktan sonra yürürlüğe gireceğini bildirdi.

Rusya Büyükelçiliği, Türk iş insanlarına ve TIR şoförlerine yönelik vize uygulamasını kaldıran kararın “mütekabiliyet prensibi” temelinde Türk tarafınca Rusya Federasyonu vatandaşları için muadil önlemler alındıktan sonra yürürlüğe gireceğini bildirdi.

Rusya Büyükelçiliği tarafından Türkiye'ye yönelik vize alanındaki bazı özel ekonomik önlemleri kaldıran kararnameyle ilgili açıklama yapıldı.

Sputnik'in aktardığı açıklamada, "Türk basınında yer alan, Türk vatandaşlarının gereğine uygun şekilde vize düzenlenmeden Rusya topraklarına girme girişimleri hakkındaki haberlerle bağlantılı olarak, 6 Şubat 2019 tarihinde imzalanan Türkiye'ye yönelik vize alanındaki bazı özel ekonomik önlemlerin iptaline ilişkin Rusya Devlet Başkanı Kararnamesi'nin, mütekabiliyet prensibi temelinde Türk tarafınca Rusya Federasyonu vatandaşları için muadil önlemler alındıktan sonra yürürlüğe gireceğini anımsatmak isteriz" denilerek, şu anda Rus tarafının Türk partnerlerden bu konudaki resmi bildirimin gelmesini beklediği vurgulandı. (Haberrus.com)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)