BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya, Ukrayna'ya ait 3 savaş uçağını havada vurdu----

Rusya, Ukrayna'ya ait 3 savaş uçağını havada vurdu

Rusya, Ukrayna'ya ait 3 savaş uçağını havada vurdu
10 Ağustos 2022 - 16:57 www.finansgundem.com

Ülkesinin Ukrayna'daki eylemlerine yönelik açıklama yapan Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna'nın Mıkolayiv bölgesinde Ukrayna Hava Kuvvetlerine ait 3 savaş uçağının havada vurulduğunu duyurdu.

Rus ordusunun, Ukrayna'daki askeri unsurlara yönelik saldırıları sürdürdüğünü söyleyen İgor Konaşenkov, Donetsk bölgesinde mühimmat deposuna yönelik yüksek hassasiyetli silahla düzenlenen saldırıda 6 binden fazla çeşitli füze ve top ile 30 kadar Ukraynalı askerin yok edildiğini bildirdi.

56. Motorlu Piyade Tugayı savaşma kabiliyetini yitirdi

Ukrayna'nın 93. Mekanize Tugayı'na yönelik saldırılarda ise 100 kadar asker ile 20'den fazla askeri aracın imha edildiğini kaydeden Sözcü Konaşenkov, Donetsk bölgesinde 56. Motorlu Piyade Tugayı'na ait askerlerin yüzde 70'inin etkisiz hale getirildiği ve bu tugayın savaşma kabiliyetini yitirdiğini belirtti.

24 saatte 5 yönetim merkezi ile 7 mühimmat deposu yok edildi

Son 24 saatte Ukrayna ordusuna ait 5 yönetim merkezi ile 7 mühimmat deposunun imha edildiği dile getiren Konaşenkov, şöyle söyledi:

Mıkolayiv bölgesindeki Novopavlovka yerleşim biriminin yakınlarında Almanya'nın Kiev yönetimine sevk ettiği 'Gepard' uçaksavar sistemi imha edildi. Ayrıca Ukrayna'ya ait S-300 hava savunma sistemi vuruldu. Mıkolayiv bölgesinde Ukrayna Hava Kuvvetlerine ait 3 savaş uçağı havada vuruldu. Bunlar Su-25, Mig-29 ve Su-27. Rus hava savunma sistemlerince de 9 insansız hava aracı düşürüldü.

Rusya: Ukrayna ordusunun 267 uçağı ve 145 helikopteri imha edildi

İgor Konaşenkov, savaşın başından beri Ukrayna'da 267 uçak, 145 helikopter, 1720 insansız hava aracının yanında 365 hava savunma füze sistemi, 4 bin 283 tank ve zırhlı araç, 795 çok namlulu roketatar, 3 bin 286 obüs ve havan topu ve 4 bin 807 özel askeri aracın imha edildiğini aktardı.

ABD, Rusya'ya karşı Baltık ülkelerinin yanındayız

 

G7 Dışişleri Bakanları: Rusya, nükleer santrallerden derhal çekilmeli

 

İran ve Rusya birlikte uydu üretecek

 

Twitter, Rusya Dışişleri Bakanlığı'nı engelledi

 

AB, Rusya'dan kömür ithalatına son verdi

 

Rusya'ya büyük şok: Cepheden 200 km uzaktaki üssü vuruldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)