BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya, Ukrayna'nın kayıplarını açıkladı----

Rusya, Ukrayna'nın kayıplarını açıkladı

Rusya, Ukrayna'nın kayıplarını açıkladı
22 Ağustos 2022 - 14:05 www.finansgundem.com

Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna'nın Herson bölgesinde 8 HIMARS çok namlulu roketatar füzesinin havada vurulduğunu söyledi.

Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov,  Rus askeri güçlerinin Rusya-Ukrayna Savaşı'ndaki faaliyetlerine dair açıklamalarda bulundu.

Ukrayna'nın Zaporijya bölgesinde 30 kadar Ukraynalı askerin öldürüldüğünü, 14 askeri teçhizatın yok edildiğini ifade eden Konaşenkov, Mıkolayiv bölgesinde 28. Mekanize Tugayı'nın pozisyonlarına yönelik düzenlenen saldırı sonucu 50'den fazla asker ile özel askeri aracın da imha edildiğini ileri sürdü.

"Ukrayna ordusuna ait 8 yönetim merkezi ile 6 mühimmat deposu yok edildi"

Konaşenkov, Donetsk bölgesinde yaklaşık 100 Ukraynalı asker, 2 tank ve 15 otomobilin vurulduğunu iddia ederek, son 24 saatte Ukrayna ordusuna ait 8 yönetim merkezi ile 6 mühimmat deposunun yok edildiğini belirtti. 5 insansız hava aracının düşürüldüğünü söyledi.

"Herson bölgesindeki Kahovka yerleşim biriminin yakınlarında 8 HIMARS füzesi dahil toplam 13 çok namlulu roketatar füzesi havada vuruldu."

Konaşenkov, “Bugüne kadar Ukrayna’ya ait 267 uçak, 148 helikopter, 1790 insansız hava aracı, 368 hava savunma füze sistemi, 4 bin 372 tank ve zırhlı araç, 814 çok namlulu roketatar, 3 bin 329 obüs ve havan topu, 5 bin 16 özel askeri araç imha edildi.” ifadelerini kullandı.

Ukrayna: Rus ordusunun saldırıları püskürtüldü

 

Kiev’de halka açık toplantılara yasak getirildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)