BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya: Ukrayna'daki büyükelçiliğimiz normal şekilde çalışıyor----

Rusya: Ukrayna'daki büyükelçiliğimiz normal şekilde çalışıyor

Rusya: Ukrayna'daki büyükelçiliğimiz normal şekilde çalışıyor
18 Ocak 2022 - 17:08 www.finansgundem.com

Rusya, New York Times gazetesinin, Moskova'nın diplomatik çalışanların ailelerini Ukrayna'dan tahliye etmeye başladığı yönünde çıkan bir haberinin ardından Kiev'deki büyükelçiliğinin normal şekilde çalıştığını açıkladı.

New York Times gazetesinin Ukraynalı bir yetkilinin açıklamasından alıntıladığı haberinde, çoğu Rus diplomatların aile üyelerinde 18 kişinin 5 Ocak'ta Ukrayna'dan ayrıldığı belirtildi. Ayrıca, yaklaşık 30 kişinin önümüzdeki birkaç gün içinde Kiev'deki büyükelçilikten ve Lviv'deki konsolosluktan ayrılacağı iddia edildi.

Gazetede yer alan haberde ayrıca, iki Rus konsolosluğundaki diplomatlardan Ukrayna'yı terk etmeleri istendiği bildirildi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’daki konsolosluklar hakkında yorum yapmazken, iddialar hakkında Interfax'a Kiev'deki büyükelçiliğin normal şekilde çalıştığını aktardı. Bakanlık, konuyla ilgili daha fazla ayrıntı vermedi.

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı ise ülkedeki diplomatik merkezlerden personelin tahliyesi hakkında Moskova'dan herhangi bir bilgi alınmadığını açıkladı. Bakanlık ayrıca, Kiev'in Ukraynalı diplomatları Rusya'dan tahliye etme planının olmadığını vurguladı.

Kanada Ukrayna'ya özel kuvvetlerini yerleştiriyor

 

NATO ile Ukrayna arasında teknolojik iş birliği anlaşması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)