BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya-Türkiye uçuşları başlıyor----

Rusya-Türkiye uçuşları başlıyor

Rusya-Türkiye uçuşları başlıyor
31 Temmuz 2020 - 23:22 www.finansgundem.com

Yarın yapılacak ilk seferlerin Aeroflot, Pobeda, THY ve Pegasus tarafından gerçekleştirileceği duyuruldu. 10 Ağustos’tan itibaren de 7 Rus havayolu şirketi daha Türkiye’ye uçmayı planlıyor.

Rusya Federal Havacılık Kurumu Rosaviatsiya'dan yapılan açıklamada uluslararası uçuşların yeniden başlamasının ardından yarın yapılacak ilk yurt dışı seferlerin Rus havayolu şirketleri Aeroflot ve Pobeda ile THY ve Pegasus Havayolları tarafından gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, “Kısıtlamaların kaldırılmasından sonra Aeroflot havayolu şirketinin Moskova-İstanbul rotasındaki ilk tarifeli seferi yarın saat 07.50'de Şeremetyevo Havalimanı'ndan yapılması planlandı. Şirketin yarınki uçuş listesinde aynı rotada 2 tarifeli seferi daha yer alıyor” ifadelerine yer verildi.

Açıklamaya göre Pobeda havayolu şirketi ise Moskova'daki Vnukovo Havalimanı'ndan İstanbul'a bir uçuş gerçekleştirecek. 01.20'de ise İstanbul'dan THY'nin ilk uçağının Moskova'ya inmesi bekleniyor. THY, pazardan itibaren Saint Petersburg, pazartesinden itibaren de Rostov kentlerine uçuşlarına yeniden başlamayı planlıyor.

Sputnik’in haberine göre açıklamada ayrıca Antalya, Bodrum ve Dalaman'a uçuşlara yeniden resmen izin verileceği 10 Ağustos'tan itibarense 7 Rus hava taşımacısının  daha Türkiye'ye uçmayı planladığı belirtildi ve şunlar ifade edildi:

“10 Ağustos'tan itibaren Türkiye'ye yapılacak tarifeli ve charter seferlerin sayısı önemli ölçüde arttırılacak. Rus S7, Ural Havayolları, Royal Flight, Nordwind Airlines, Azur Air, Rossiya ve iFly havayolu şirketleri uçuşlara başlamayı planlıyor.”

DSÖ korkutucu virüs rakamlarını açıkladı

Korona virüste ölü sayısı 17, vaka sayısı 982

İngiltere normalleşmede frene bastı

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)