BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya o haritayı yayımladı----

Rusya o haritayı yayımladı

Rusya o haritayı yayımladı
14 Ekim 2019 - 02:55 www.finansgundem.com

Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye’de 14 bin 600 DEAŞ teröristinin tutulduğu cezaevlerinin haritasını yayımladı

Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye’nin Haseke eyaletinde bulunan ve 14 bin 600’den fazla DEAŞ teröristinin tutulduğu cezaevlerinin yerleşim haritasını yayımladı. Bakanlık, daha önce ülkenin kuzeydoğusunda DEAŞ yanlılarının tutulduğu 7 cezaevi ve aşırıcılık yanlılarının eş ve çocukları dâhil olmak üzere sığınmacıların bulunduğu en az 8 kamp yer aldığını açıklamıştı.

Kurumun aktardığı verilere göre en fazla militanın (yaklaşık 9 bin kişi) tutulduğu cezaevi Şeddadi beldesinde yer alıyor.

El Hol kampında 1.6 bin, Allaya cezaevinde ise 1.5 bin teröristin tutulduğunu belirten bakanlık, Haseke ve El Malikiye’deki merkez cezaevlerinde ise sırasıyla 1.1 bin ve 650 kişinin bulunduğunu vurguladı.

Sığınmacıların tutulduğu kampların yerlerinin de gösterildiği haritadan, mevcut 8 kampta yaklaşık 106 bin kişinin bulunduğu anlaşılıyor. (Sputnik Türkiye)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)