BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya, Mısır’a uçuş yasağını kaldırdı----

Rusya, Mısır’a uçuş yasağını kaldırdı

Rusya, Mısır’a uçuş yasağını kaldırdı
24 Temmuz 2021 - 14:56 www.finansgundem.com

Rusya, 6 yıldır charter uçuş yasağı uyguladığı ülkeye yasağı sonlandırdı. İlk charter uçuş tarihi de açıklandı

Rusya, Hurgada ve Şarm El-Şeyh uçuşlarına izin verdi. Pandemi ile Mücadele Operasyon Merkezi Başkanı Tatyana Golikova, turizm sektörünün uzun zamandır beklediği Hurgada ve Şarm El Şeyh destinasyonlarına charter uçuşlarının 9 Ağustos itibariyle başlayacağını duyurdu.

Operasyon Merkezi’nin kararına göre 9 Ağustos 2021 tarihinden itibaren Moskova’dan Mısır’ın Ruslar için en popüler tatil beldelerine haftada beş uçak seferi düzenlenmeye başlanacağı belirtilirken, aynı zamanda Bahreyn, Dominik Cumhuriyeti ve Moldova ile uçuşların da yeniden başlayacağı ve Suriye’ye uçak seferi sayılarının artırılacağı ifade edildi.

Karara göre, 9 Ağustos’tan itibaren Moskova – Hurgada ve Moskova – Şarm El-Şeyh uçak seferleri her güzergahta haftada 5 sefer olacak şekilde artırılacak.

Mısır’daki salgın durumuna göre bu kararı aldıklarını belirten Başbakan Yardımcısı Golikova, Rus heyetinin epidemiyolojik durumu değerlendirmek üzere Mısır’a yapacağı ziyaretin ardından bu güzergahlardaki uçuş sayısını artırma kararını daha sonra vereceğini sözlerine ekledi.

Ayrıca Rusya 9 Ağustos'tan itibaren Bahreyn, Dominik Cumhuriyeti ve Moldova ile uçuşlarına yeniden başlayacak ve Suriye'ye uçuş sayısını artıracak.

Mısır'da bulunan Sina Yarımadası'nda 224 kişiyi taşıyan Rusya merkezli Metrojet Havayolları'na ait Airbus A-321 tipi yolcu uçağı 2015 yılında düşmüş, uçaktaki tüm yolcu ve mürettebat hayatını kaybetmişti. Kazanın ardından Rusya ve Mısır arasında karşılıklı olarak uçak seferleri durdurulmuştu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 2018 yılında ise sadece Mısır’ın başkenti Kahire ve Rusya’nın başkenti Moskova arasında karşılıklı uçuşların başlatılmasına yönelik kararname imzalamıştı.

Mısır: Maraş bölgesinin statüsünün değişmesinden endişe duyuyoruz

Mısır'da tutuklu gazetecilerin esareti sona erdi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)