BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya Kiev'de apartmanı hedef aldı----

Rusya Kiev'de apartmanı hedef aldı

Rusya Kiev'de apartmanı hedef aldı
28 Nisan 2022 - 21:12 www.finansgundem.com

Rusya, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de bir apartmanı hava saldırısıyla vurdu

Rusya-Ukrayna savaşı 63. gününde devam ederken Rus güçleri, bu kez Ukrayna'nın başkenti Kiev'de bir apartmana hava saldırısı düzenledi. Saldırı sonrasında bölgeden dumanlar yükselirken, olayda sırasında çevrede sivillerin bulunduğu da belirtildi. Kiev Belediye Başkanı Kliçko, "BM Genel Sekreteri Kiev'de bulunuyorken Rusya hava saldırısıyla başkenti vurdu" dedi.

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarında üçüncü aya girilirken savaştaki yoğun çatışmalar, Ukrayna'nın güneyindeki ve doğusunda bölgelerinde devam ediyordu. Ancak Rus güçleri, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de bir apartmana hava saldırısı düzenledi. Saldırı sırasında bölgede sivillerin bulunduğu ve trafiğin akış halinde olduğu bildirildi.

BM GENEL SEKRETERİ GUTERRES, ZELENSKİ İLE KİEV'DE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Guterres, Rusya seyahatinin ardından Zelenski ile görüşmek için bugün Kiev'e ziyaret etmişti. Olayla ilgili açıklama yapan Kiev Belediye Başkanı Kliçko, "BM Genel Sekreteri Kiev'de bulunuyorken Rusya hava saldırısıyla başkenti vurdu" dedi.

GUTERRES'İN UKRAYNA ZİYARETİ

Rusya'ya gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Ukrayna'ya geçen BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile görüşmesinden önce Rusya'nın yoğun bombardımanlarına maruz kalan bölgeleri ziyaret etmişti. Guterres'in ilk durağı, Kiev'in kuzeybatısındaki Borodyanka oldu. Guterres'in Borodyanka ve Bucha'dan sonra üçüncü durağı Irpin oldu. Guterres, daha sonra Zelenskiy ile görüşmek üzere başkent Kiev'e dönmüştü.

İngiltere'den Rusya'ya 'gözdağı' mesajı

 

Rusya'nın altın ve döviz rezervlerinde 4 milyar dolarlık düşüş

 

Rusya'dan Twitter'a ceza

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)