BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya: Kiev denizden füzelerle vuruldu----

Rusya: Kiev denizden füzelerle vuruldu

Rusya: Kiev denizden füzelerle vuruldu
27 Mart 2022 - 10:46 www.finansgundem.com

Rusya Savunma Bakanlığı, saldırıların Kiev'de yoğunlaştığını bildirerek kullanılan mühimmat ile ilgili açıklama yaptı.

Rusya Savunma Bakanlığı Rusya’nın, Ukrayna’nın Lviv kentindeki askeri hedefleri yüksek hassasiyetli seyir füzeleriyle vurduğunu duyurdu. Bakanlık açıklamasında, Lviv yakınlarında bir akaryakıt deposunun Rus bombardımanın hedefi olmasının ardından tamamen kullanılamaz hale geldiği kaydedildi.

Rusya Savunma Bakanlığı, yüksek hassasiyetli Cruise füzelerinin Lviv’deki iletişim hatlarına zarar verdiğini söyledi. Yapılan açıklamada, “Rusya, Kiev yakınlarındaki füze depolama merkezini yok etmek için denizden ateşlenen yüksek hassasiyetli uzun menzilli füzeler kullandı. Rusya Federasyonu silahlı kuvvetleri, özel askeri operasyon kapsamında taarruz eylemlerine devam ediyor” denildi.

MARIUPOL'DE İNSANİ KORİDOR

Bakanlık, Rusya’nın Kiev yakınlarındaki bir S-300 füzesi cephaneliğini ve BUK uçaksavar füze sistemlerini imha etmek için deniz tabanlı uzun menzilli füzeler kullandığını bildirdi. Rus kuvvetleri ayrıca bir dizi insansız hava aracının da yok edildiğini duyurdu.

Ukrayna’da ise Başbakan Yardımcısı Irina Vereşçuk, Ukrayna ve Rusya’nın Pazar günü sivilleri cephe bölgelerinden tahliye etmek için iki “insani koridor” üzerinde anlaştıklarını söyledi. İnsani koridorun Mariupol’de uygulanmaya başlanacağı aktarıldı. 

Lviv'deki yangın söndürüldü

 

Ukrayna, Rus komutanın intihar ettiğini duyurdu

 

Rusya ekonomisi dibe vurdu!

 

Ukrayna’da bir günde 5 binden fazla tahliye

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)