BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya karantina uygulamasına gidecek----

Rusya karantina uygulamasına gidecek

Rusya karantina uygulamasına gidecek
02 Aralık 2021 - 15:56 www.finansgundem.com

Rusya, korona virüsün Omikron varyantının yayılımının önünü kesmek için Güney Afrika cumhuriyeti ile bu ülkeye komşu ülkelerden Rusya’ya dönecek kişilere iki hafta karantinada kalma zorunluluğu getirdi.

Rusya’nın tüketici haklarını koruma ve insan sağlığını denetleme kurumu Rospotrebnadzor’un Başkanı Anna Popova Komsomolskaya Pravda radyosuna açıklamalarında, “Rusya Federasyonu bugün, Güney Afrika Cumhuriyeti ve bu ülkeyle doğrudan sınırı olan ülkelerden döneceklere iki hafta karantinada kalma zorunluluğu getirmiştir” dedi.

Güney Afrika ve komşu ülkelerinden dönüşü beklenen kişilerin çok fazla olmadığını belirten Popova, ‘bu kararın sadece birkaç yüz kişiyi ilgilendirdiğini’ kaydetti.

Rusya’nın sağlık yetkilileri daha önce Omicron varyantı nedeniyle yüksek riskli ülkelerden gelecek kişilerle ilgili karantina uygulaması kararı alabileceklerini söylemişti. Rusya’da henüz Omikron varyantına rastlanmış değil.

Söz konusu varyant bu ayın başında Güney Afrika'da tespit edilmişti. Güney Afrika'nın birçok bölgesine yayıldığı düşünülen bu varyant ile ilişkili vakaların tespit edildiği pek çok Avrupa ülkesi de Afrika’dan dönecek kişilerle ilgili olarak karantina uygulamaları başlattı.

Hindistan’da ilk Omikron vakası

 

Her yıl korona virüs aşısı olacak mıyız? Pfizer'dan açıklama geldi

 

Türkiye'nin dibine kadar geldi! Omikron paniği büyüyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)