BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya Eski Dışişleri Bakanı'ndan işgal tepkisi: Barbarca!----

Rusya Eski Dışişleri Bakanı'ndan işgal tepkisi: Barbarca!

Rusya Eski Dışişleri Bakanı'ndan işgal tepkisi: Barbarca!
04 Mart 2022 - 09:45 www.finansgundem.com

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal saldırısına yönelik oldukça sert açıklamalarda bulunan Rusya Eski Dışişleri Bakanı Andrey Kozırev, Ukrayna savaşının 'barbarca' olduğunu ifade etti.


Sovyetler Birliği'nin dağılmasının ardından Rusya Federasyonu'nun ilk Devlet Başkanı olan Boris Yeltsin döneminde Dışişleri'nin bir numarası olarak görev yapan Andrey Kozırev, Rus işgaline ilişkin "Dışişleri Bakanı olduğum zamanda bunu hayal bile edemezdim, söz konusu bile olamazdı" dedi.

"KARDEŞ SAVAŞI"

70 yaşındaki eski devlet adamı Kozırev, "Tepeden aşağıya doğru gittiklerini anlamaya başladım. Tabiri caizse hem yurtiçinde hem yurtdışında cezadan muaf olduklarını hissediyorlar. Bu ne yazık ki Rusya'nın inşası için olmayan bir tür hırs. Bu kardeş savaşıyla tüm bu kardeş gibi olan insanların geleceklerini mahvediyorlar" ifadelerini kullandı.

"PUTİN'İ HEDEF ALAN YAPTIRIMLAR ETKİLİ OLMAZ"

Batı dünyası tarafından Rusya'ya yönelik yaptırımlara da değinen Andrey Kozıryev, yaptırımların politika belirleyicileri ve bu politikaları uygulayan insanları hedef alması gerektiğini ifade etti. Kozıryev, Rusya lideri Putin'i hedef alan yaptırımların etkili olmayacağını çünkü kendi adlarıyla malvarlıklarının olmadığını, tüm bu varlığın etrafındaki isimlerin üstünde olduğunu iddia etti.

Eski Rusya Dışişleri Bakanı, salı günü Dışişleri'ndeki diplomatlara çağrı yapmış ve Ukrayna işgalini protesto için görevlerinden ayrılmalarını istemişti.

ABD'den Rusya'ya yeni yaptırım kararı

 

En kritik bölge Kiev'de taktik savaşları!

 

Ateş hattından kaçış: Hayallarim enkaz altında kaldı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)