BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya, ABD'nin 'rus diplomatlar' kararına karşılık verecek----

Rusya, ABD'nin 'rus diplomatlar' kararına karşılık verecek

Rusya, ABD'nin 'rus diplomatlar' kararına karşılık verecek
03 Mart 2022 - 00:22 www.finansgundem.com

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD’nin "Birleşmiş Milletler (BM) misyonundaki Rus diplomatları sınır dışı etme kararına" karşılık vereceklerini bildirdi

Zaharova, yaptığı açıklamada, ABD'nin BM tüzüğü kapsamında tüm yükümlülüklerini ihlal etmeyi sürdürdüğünü savundu.

Sözcü Zaharova, “BM misyonundaki 12 diplomatımızı gönderen Amerikalılar, askeri barış operasyonları departmanında görev yapan son subayımızı da gönderiyor.” ifadelerini kullandı.

ABD’nin, Rusya Savunma Bakanlığı tarafından buralara atanan adaylara vize vermediğine dikkat çeken Zaharova, “Bunu kabul etmek istemiyoruz. Örneğin, hala New York'taki misyonumuzun büyüklüğü ile hesaplanan, Amerika'nın Moskova'daki diplomatik mevcudiyet kotası dikkate alınarak iki yönlü bir hatta cevap vereceğimizi açıkça söylüyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Zaharova, bu yüzden Rusya’daki ABD'li diplomatların sınır dışı edilmesinin söz konusu olabileceğini kaydederek, “Bu tedbire yeniden başvurmak istemesek de Washington'un küstahlığı, müzakere konusundaki isteksizliği veya beceriksizliği, başka bir seçenek bırakmıyor.” yorumunda bulundu.

Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, Rusya’nın BM misyonunda çalışan 12 Rus diplomatın “istihbarat elemanı” olduğu gerekçesiyle sınır dışı edileceğini bildirmişti.

Moskova Borsası, 3 Mart'ta da kapalı kalacak

 

ABD'den Ukrayna'ya tanksavar ve uçaksavar desteği

 

Kiev'de yeniden patlama sesleri

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sai03 Mart 2022 07:06

    Rocofelci, Bilgateci, büyük oyunu görüncü gelmiş. Yaa şu siteye net cafede red oynayıp gelen çocukları almayın arkadaş :D

  • baran03 Mart 2022 09:59

    Vay köpek vay!  Ne kadar Amerikan ..çi varsa tapıyor it oğlu   Bak sana şunu izah edeyim hiç anlamayacaksın orası kesin!  Rusya çok zor günlerden geçecek çok ağır bedel ödeyecek ayrı bir konu ama  Amerika da  darmadağan olacak yani kaçacak yerin dahi kalmayacak sevimli Amerikan köpeği.

  • vatandaş03 Mart 2022 04:25

    kardeşim gidin bi rocerfeller ailesine sorun bakıyım ne yapmak istiyorlar etkisiz elemanları bırakın bunamış biden mi o gitsin kendine ceviz agacından tabut begensin.