BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya: 'ABD ile gerginliğin daha da tırmanma riski var'----

Rusya: 'ABD ile gerginliğin daha da tırmanma riski var'

Rusya: 'ABD ile gerginliğin daha da tırmanma riski var'
12 Ekim 2021 - 16:49 www.finansgundem.com

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, Moskova’da Rus ve ABD’li yetkililer arasında diplomatik görüşmelerde herhangi bir ilerleme olmadan sona erdiğini, iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da kötüye gitme ihtimali olduğunu söyledi.


İki ülke arasındaki ilişkiler Soğuk Savaş dönemi seviyelerine gerilerken, son günlerde birbirlerinin diplomatik misyonlarının niteliği konusunda bir anlaşmazlık çıktı.

Rusya merkezli Interfax haber ajansının aktardığına göre Ryabkov, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Victoria Nuland ile görüşmeden sonra, “Mevcut sorunlarda pek ilerleme kaydettiğimizi söyleyemem. Gerginliğin daha da tırmanması riski var” dedi.

Ryabkov, Nuland ile diyaloğun samimi ve faydalı olduğunu söyledi, ancak “ABD’liler bizim mantığımıza ya da taleplerimize kulak vermiyorlar” diye ekledi.

Rus yetkili, iki tarafın giriş vizeleri ve diplomatlarla ilgili sorunları çözmek için yeni istişarelerde bulunacağını belirtmekle birlikte bir tarih vermedi.

Ukrayna-AB Zirvesi'nde Rusya'nın Kırım Tatar Türklerine baskısı kınandı

 

Rusya'da yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 7,4'e yükseltildi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)