BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya, 47 bin Kırgızın ülkeye giriş yasağını kaldırdı----

Rusya, 47 bin Kırgızın ülkeye giriş yasağını kaldırdı

Rusya, 47 bin Kırgızın ülkeye giriş yasağını kaldırdı
02 Temmuz 2022 - 15:44 www.finansgundem.com

Kırgızistan Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Rusya'nın yaklaşık 47 bin Kırgız vatandaşının Rusya'ya giriş yasağını kaldırdığını bildirdi.

Kırgızistan Dışişleri Bakanlığı, Rusya'nın yaklaşık 47.000 Kırgız vatandaşının Rusya Federasyonu’na girişine yönelik kısıtlamayı kaldırdığını bildirdi.

Dışişleri Bakanlığı, bu kararın Rusya ile Kırgızistan arasında Mayıs ayında yapılan üst düzey görüşmelerin ardından alındığını söyledi.

47 bin Kırgız vatandaşının Rusya’ya giriş yasağı kaldırılırken yaklaşık 35 bin Kırgızistan vatandaşının bu ülkeye giriş yasağı devam ediyor.

Ülkeye giriş yasağı kaldırılan Kırgızların “küçük idari suçlar” işledikleri için Rusya'ya gelmeleri yasaklanmış. Dışişleri Bakanlığı tam olarak bu suçların neler olduğunu açıklamadı.

Geçtiğimiz yıllarda Rusya Federasyonu şehirlerin toplu kavga ve saldırılarak karışan Orta Asya vatandaşları ülkeye giriş yasağı uygulanarak sınır dışı ediliyor.
(HABERRUS)

Biden ve Blinken'e Rusya'ya giriş yasağı

Rusya'dan 2 bakana ülkeye giriş yasağı

Rusya, 43 Kanada vatandaşının ülkeye girişini yasakladı

 



YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)