BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusların Putin'e güveni yüzde 80'e yaklaştı----

Rusların Putin'e güveni yüzde 80'e yaklaştı

Rusların Putin'e güveni yüzde 80'e yaklaştı
26 Mart 2023 - 17:18 www.finansgundem.com

FOM'un Ruslar üzerinde yaptığı ankete göre Rusların Devlet Başkanı Vladimir Putin’e duyduğu güvenin yüzde 79’un üzerinde olduğu ortaya çıktı

Sosyolojik araştırmalarıyla tanınan “Kamuoyu Vakfı” (FOM) tarafından yapılan güven anketi sonuçları, Rusların Devlet Başkanı Vladimir Putin’e duyduğu güvenin yüzde 79’un üzerinde olduğunu ortaya çıkardı.

Federal Meclis konuşması sonrası reytinglerinde yükseliş kaydedilen Rus lidere olan güven oranı yüzde 79,3 olarak kaydedilirken, Putin’in devlet başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürüttüğüne inananların oranı da yüzde 77 olarak belirlendi.

Öte yandan Putin’e güven duymadığını bildiren Rusların oranı yüzde 16,7 olurken, devlet başkanlığı görevinde başarılı olmadığını düşünenlerin payı ise yüzde 14,2 olarak kaydedildi.

Bir diğer dev sosyolojik araştırma kuruluşu “Kamuoyu Vakfı” (FOM) tarafından yapılan güven anketinde ise Putin’e güven oyu yüzde 78 olurken, Rus liderin devlet başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürüttüğüne inananların oranı da yüzde 80 olarak gözlemlendi. (Gazetemru)

Rusya'da halkın çoğunluğu Putin'e güveniyor

Rusya'da Putin'e güven artıyor

Savaş Avrupa'ya taşınıyor: Putin Belarus'a nükleer silah yerleştirecek!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)