BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRuslar da ‘her şey dahil’ sistemine geçiyor----

Ruslar da ‘her şey dahil’ sistemine geçiyor

Ruslar da ‘her şey dahil’ sistemine geçiyor
03 Mart 2021 - 14:23 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Dmitriy Çernışenko talimat verdi, Rosturizm harekete geçti. Rusların en çok tercih ettiği model üzerinde çalışmalar başlatıldı

Rusya Federal Turizm Ajansı (Rosturizm), özellikle de Türkiye’de olmak üzere, Rus turistlerin yurtdışındaki deniz tatilleri sırasında tercih ettikleri ‘her şey dahil’ sistemi ile Rusya’da konaklama hizmeti sunulmasına yönelik standartlar belirleyecek. Rosturizm’den Rus basınına yapılan açıklamada, “Her şey dahil sisteminin uzun zamandır dünyada, deniz tatili yapılan bölgelerde, özellikle de Rus turistler arasında kendini gösterdiğini düşünüyoruz. Bu yönde teklifleri artık Krasnodar bölgesinde, Kırım’da ve hatta Moskova bölgesinde de görebilmek mümkün” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamaya göre, Rusya’daki oteller için ‘her şey dahil’ sistemi ile çalışmaya yönelik belli başlı standartlar mevcut değil. Bir otelde günde beş kez yemek sunulurken, bir diğerinde gün içinde 24 saat yemek bulunabiliyor. Bazı oteller ise yemeklerde yetişkinler ve çocuklar için servis ve başka hizmetlerin yanı sıra alkollü içki de bulundurabiliyor.

Rosturizm, bu durumu çözüme kavuşturmak için otellerin mevcut sınıflandırmalarına ilişkin kurallarda uygun değişiklikleri yapmayı planlıyor. Turistlerin, sunulan ürün kalitesini daha iyi anlamaları için ‘her şey dahil’, ‘ultra her şey dahil’ gibi ifadelerle otellere yönelik kategoriler belirlemeyi hedefliyor. Böylelikle Rusya’da ‘her şey dahil’ sistemi ile çalışan otellerin, özellikle de aile olarak seyahat eden turistler arasında daha popüler hale geleceğine inanılıyor.

ABD'nin en ünlü ve pahalı malikanesi satılıyor

Havacılık şirketleri şubat ayında yatırımcısını sevindirdi

Dünyada hava trafiği yüzde 85.6 azaldı

Rusya'da hizmet sektörü PMI şubatta geriledi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)