BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRuslar bu yaz tatil yapmayacak----

Ruslar bu yaz tatil yapmayacak

Ruslar bu yaz tatil yapmayacak
14 Mayıs 2020 - 12:15 www.finansgundem.com

Yapılan bir araştırma, korona virüs salgını nedeniyle Rusya vatandaşlarının çoğunun bu yaz tatil yapmayı planlamadığını ortaya koydu

Otkrıtiye Bankası'nın yaptırdığı araştırmaya göre, tatil yapmayı planlayan vatandaşların oranı sadece yüzde 41.

Plan yapanlar arasında yüzde 25'lik bir kesim "ne olursa olsun yıllık izne çıkacağını" söylerken, yüzde 15 "sınırlar açıldığı takdirde" tatil yapmayı düşünebileceğini beyan ediyor.

Yıllık izin almayı düşünen her 5 kişiden 1'i tatili evde geçirmeyi, yüzde 18'lik bir bölüm ise daçaya gitmeyi planlıyor. Anket katılımcılarının yüzde 22'si yurt içinde, yüzde 14'ü yurt dışında tatil yapmayı düşündüğünü söyledi.

Bankanın anketine katılanların yüzde 27'si karantina sonrası uzun mesafe yolculuğu yapmaya çekindiğini belirtirken katılımcıların yüzde 8'lik bölümü salgın endişesi nedeniyle "en az bir yıl" yurt dışına çıkmayı planlamıyor. Her dört kişiden biri ise "ilk fırsatta" yurt dışı seyahati yapmak niyetinde.

Tatil planı yapmadığını belirten vatandaşların üçte birlik kısmı izne çıkmayı düşünüyor. Yüzde 13'lük bir kesim ise şu anda işsiz.

Rusya'da korona virüs salgınında 12 gün sonra bir ilk

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)