BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus uzmanlar Türkiye’ye geliyor----

Rus uzmanlar Türkiye’ye geliyor

Rus uzmanlar Türkiye’ye geliyor
16 Haziran 2021 - 10:55 www.finansgundem.com

Rusya İnsan Sağlığı ve Tüketiciyi Koruma Kurumu’nun (Rospotrebnadzor) açıklamasına göre, Rus uzmanlar korona virüsle ilgili durumu gözlemlemek için Türkiye’yi ziyaret edeceğini bildirdi.

Rospotrebnadzor’un açıklamasında, “Daha önce varılan anlaşmalar doğrultusunda durumun değerlendirilmesi için Türkiye’ye Rus uzmanlardan oluşan bir grup gidecek” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamaya göre, heyette Rospotrebnadzor ve ona bağlı araştırma enstitülerinden, Rosturizm’den ve Rusya Sağlık Bakanlığı’na bağlı bir kurumdan temsilciler yer alacak.

Hafta ortasında gerçekleştirileceği belirtilen ziyaret kapsamında uçuşların yeniden başlatılmasının ve turistik hizmet verilmesinin mümkün olup olmadığına ilişkin bir karar alınacak.

Uzmanlar tarafından pandemi ile ilgili durum, salgınla mücadele ve tatil beldelerinde turistlerin sağlığının korunması için alınan tedbirler değerlendirilecek.

Rusya'dan vize kolaylığı

 

Tur şirketlerinin ‘Rusya’ isyanı

 

Rusya'dan ülkeye gelecek inşaatçılara aşı zorunluluğu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)