BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus turistlerin ilk tercihi Türkiye oldu----

Rus turistlerin ilk tercihi Türkiye oldu

Rus turistlerin ilk tercihi Türkiye oldu
15 Mayıs 2018 - 08:34 www.finansgundem.com

Rus turistlerin mayıs ayında en çok ziyaret ettiği ülke Türkiye oldu

Rusya'da "kışın sonu, yazın habercisi" olarak geleneksel önemi olan "Mayıs tatili" döneminde Türkiye'ye talep kelimenin tam anlamıyla "patladı".  Rusya vatandaşı turistlerin uzun mayıs tatillerinde tatil amacıyla en fazla ziyaret ettikleri ülkeler açıklanırken, Türkiye açık ara "1 numara" çıktı. 

Rusyalı turistlerin bu sene mayıs tatillerinde yurt dışında en fazla ziyaret ettikleri destinasyon eyüzde 52,9 ile Türkiye oldu. 

Türkiye'yi Kıbrıs (yüzde 10,72), Tunus (yüzde 5,19), Birleşik Arap Emirlikleri (yüzde 4,86) ve Yunanistan (yüzde 4,52) takip etti.

Rosturizm'den yapılan açıklamaya göre, Rusya'da mayıs tatilinde bu sene yurt içi turizminde de geçmiş senelere göre ciddi büyüme oldu.

Ria ajansının haberine göre,  Rusya'da bu sene 1-10 Mayıs tarihleri arasında yurt içi uçak bilet satışlarında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 63 artış kaydedildi.

Rusya içinde mayıs tatillerinde en fazla tercih edilen destinasyonlar Soçi, Simferopol, Krasnodar, St.Petersburg ve Kaliningrad oldu.

Aviasales'ın verilerine göre, Mineralnıye Vodı, Mahaçkale, Rostov-na-Donu, Samara ve Kazan da 1-10 Mayıs tarihleri arasında en fazla ziyaret edilen yurt içi destinasyonlar arasına girdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)