BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRus turistler zengin yemek çeşitlerinden şikayetçi----

Rus turistler zengin yemek çeşitlerinden şikayetçi

Rus turistler zengin yemek çeşitlerinden şikayetçi
11 Kasım 2018 - 08:56 www.finansgundem.com

Rus OneTwoTrip seyahat organizasyonu sitesinin gerçekleştirdiği araştırmaya göre Ruslar, Türk otellerinin en büyük noksanın şezlong yetersizliği ile monoton yemekler olduğu görüşündeler

OneTwoTrip, Rus turistlerin en çok şikayet ettiği 10 temel noksanı belirledi. Bunun için 2018 başlarından bu yana Türkiye'ye tur paketi alan veya kendi imkanlarıyla giden turistlerin yorumları incelendi.

Araştırmaya göre listenin başında ‘şezlong yetersizliği' sorunu bulunuyor. Bazı turistler, kahvaltıdan önce şezlongları işgal etmek zorunda kaldığından şikayetçiyken diğerleri, böyle yapanları şikayet ediyor. Rus turistlere göre 'tüm şezlonglar sabahtan dolu, üzerinde havlular duruyor, oysa bu havluların sahipleri çok sonra geliyor' ve bu davranış, diğer müşterileri otelin imkanlarından yararlanmaktan alıkoyuyor.

En büyük ikinci sorun ise yemeklerin monotonluğu oldu. Bazı müşteriler, tatilin 3 ve 4. gününde aynı yemek yemekten bıkmaya başlıyor.

Sıkıcı animasyon en büyük üçüncü noksan olarak gösterildi. Turistler, otellerdeki çocuk kulüpleri, spor etkinlikler ve sıkıcı akşam programlarıyla ilgili olumsuz yorumlarda bulunuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)