BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus tur operatörü Türkiye için tarih verdi:23 Haziran----

Rus tur operatörü Türkiye için tarih verdi:23 Haziran

Rus tur operatörü Türkiye için tarih verdi:23 Haziran
21 Haziran 2021 - 06:37 www.finansgundem.com

Rusya’nın önde gelen tur operatörlerinden İnturist, Red Wings havayolu şirketi seferleriyle Antalya’ya uçuşları yeniden başlatacağını duyurdu

Moskova yönetiminin Türkiye'ye uçuşları serbest bırakma kararının ardından Rus turistler Türkiye için kuyruğa girdi. 

İnturist’in basın servisinden yapılan açıklamada, Kazan’dan Antalya’ya uçuşların 22 Haziran’da, Moskova, Yekaterinburg, Ufa, Nijniy Novgorod ve Mineralnıye Vodi'den olan uçuşların da 23 Haziran'dan itibaren başlayacağı belirtildi.

Açıklamada, “22 Haziran'da uçması gereken turistlere, hiç bir ek ücret ödemeden 23 Haziran'da başlayan uçuşlarla uçmaları önerilecek” denildi.

Rusya Turizm Endüstrisi Birliği (RST) Başkanı Andrey İgnatyev ise salgınla ilgili durumun el vermesi durumunda bu yıl yaklaşık 7 milyon Rus turistin Türkiye’de tatil yapabileceklerini belirtmişti. 

İgnatyev, “Nisan-Haziran döneminde tatillerini Türkiye'de geçirmeyi planlayan Rus turistlerin sayısı yaklaşık 1.5 milyon. Salgınla ilgili durum el verirse, tatillerini Türkiye’de geçirecek Rus turist sayısı 7 milyonu geçebilir” şeklinde bir ifade kullanmıştı. 

Rusya, Kovid-19 pandemisi nedeniyle alınan önlemler kapsamında nisan ayı ortalarından itibaren Türkiye’ye olan uçuşları durdurmuştu.

Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova önceki gün yaptığı açıklamada, Türkiye’yi ziyaret eden Rus uzman heyetinin hazırladığı rapor temelinde, Türkiye’ye tüm uçuşların 22 Haziran itibarıyla tekrar başlatılması kararı alındığını belirtmiş, Türkiye’de hizmet sektöründeki tüm çalışanlara yönelik aşılama kampanyasının organize edildiğini ve otel çalışanlarında aşılananların oranının yüzde 60 ila 90’a vardığını ifade etmişti. (Sputnik) 

Turizm sektöründe Rusya sevinci

 

Rusya kararının hareketlendireceği hisseler

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)