BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus savaş gemilerinden ilk----

Rus savaş gemilerinden ilk

Rus savaş gemilerinden ilk
16 Mart 2013 - 21:31 www.finansgundem.com

Rusya'nın Baltık Filosu'na ait üç savaş gemisinin, Suriye'nin Tartus limanı yerine ilk kez Beyrut Limanı'na demirlemesi dikkati çekti

Lübnanlı emekli general ve askeri uzman Emin Hteit, Rus savaş gemilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için Beyrut Limanı'na gelmesinin ''normal bir durum olarak karşılanmaması gerektiğini'' söyledi.
Hteit, Rus gemilerinin bugüne kadar ihtiyaçlarını Suriye'nin Tartus Limanı'nda giderdiğini ve ilk kez Beyrut'a geldiğini belirtti.
Rus savaş gemilerinin Lübnan'a gelmesinin iki nedeni bulunabileceğini savunan Hteit, ''Rusya'nın bölgede stratejik üslerinin yeni merkezi Beyrut olabilir. Tartus'ta meydana gelen olaylar nedeniyle Beyrut Limanı'nın Rus gemileri için daha güvenli hale gelmiş olması da mümkün'' ifadelerini kullandı.
Rusya'nın Baltık Filosu'na ait ''Yaroslav Mudrıy'' adlı devriye gemisi ile ''Kaliningrad'' ve ''Aleksandr Şabalin'' adlı büyük çıkarma gemilerinden oluşan 3 savaş gemisi, dün akşam saatlerinde Lübnan'ın Beyrut Limanı'na demir atmıştı. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, gemilerin Beyrut'a, stokların yenilenmesi ve mürettebatın dinlenmesi amacıyla demir attığı ifade edilmişti.
Gemilerin cumartesi günü Lübnan'dan ayrılarak Suriye'ninTartus Limanı'na gideceği öğrenildi. Gemilerin etrafında geniş güvenlik önlemleri alınırken, gemi üstlerinde Rus askerlerinin devriye gezdiği görüldü.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)