BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus oligark Abramoviç'in zehirlendiği iddia edildi----

Rus oligark Abramoviç'in zehirlendiği iddia edildi

Rus oligark Abramoviç'in zehirlendiği iddia edildi
28 Mart 2022 - 21:21 www.finansgundem.com

Wall Street Journal gazetesinin haberine göre, Rus oligark Roman Abramoviç ve Ukraynalı barış müzakerecileri 3-4 Mart arasında Kiev'de katıldıkları barış görüşmesi sonrasında zehirlenme semptomları yaşadı

Roman Abramoviç ve 3 müzakerecinin barış görüşmeleri sonrasında zehirlendiğinden şüpheleniliyor. Abramoviç’in yanı sıra görüşmelere katılanlar arasında bir Rus iş insanı ve Kırımlı Milletvekili Rustem Umerov bulunuyordu.

3-4 Mart arasında Kiev’de gerçekleştirilen görüşmeye katılan üç kişinin kimyasal silah ile ilişkilendirilen zehirlenme semptomları yaşadığı ileri sürülüyor.

GÖZLERDE KIZARIKLIK, ELLERDE SOYULMA

Wall Street Journal gazetesinin haberine göre, semptomların arasında gözlerde kızarıklık ve yaşarma, yüzde ve ellerde ise soyulma olduğu belirtildi. Üç kişinin olaydan sonra iyileştiği ve hayatlarının tehlikede olmadığı bildirildi.

Olayı inceleyen uzmanlar ise semptomların kimyasal veya biyolojik bir maddeden kaynaklı zehirlenmenin yanı sıra elektromanyetik radyasyon saldırısından kaynaklı olabileceğini ifade etti.

“ÇOK FAZLA SPEKÜLASYON VAR”

Ukraynalı müzakereci Mykhailo Podolyak, konu hakkında “Çok fazla spekülasyon, çeşitli komplo teorileri var” dedi. Müzakere ekibinin bir başka üyesi olan Rustem Umerov, insanları ‘doğrulanmamış bilgilere’ güvenmemeye çağırdı.

Bodrum'da Ukraynalı yelkencilerden Abramoviç protestosu!

 

Abramoviç varlıklarını Türkiye'ye getiriyor!

 

Rusya ve Ukrayna'ya "insani ateşkes" çağrısı

 

Credit Suisse'e Rusya yaptırımları hakkında soruşturma açıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)