BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus oligark Abramoviç, İsrail'in en pahalı villasını satın aldı----

Rus oligark Abramoviç, İsrail'in en pahalı villasını satın aldı

Rus oligark Abramoviç, İsrail'in en pahalı villasını satın aldı
06 Temmuz 2020 - 11:45 www.finansgundem.com

Rus oligark Abramoviç, İsrail'in Hertsliya şehrinde 64 milyon dolara villa satın aldı. Bu rakamın, İsrail emlak piyasasında bugüne kadar yapılmış en yüksek fiyatlı satış olduğu belirtildi.

Ünlü Rus oligark Roman Abramoviç’in, İsrail’in sahil şehri Hertsliya’da 64 milyon dolara villa satın aldığı, bunun İsrail emlak piyasasında bugüne kadar yapılan en yüksek rakamlı satış olduğu belirtildi. 

İsrail basını, Abramoviç’in Tel Aviv’e 15 kilometre mesafedeki Hertsliya’da ülkenin en pahalı villasını satın aldığını yazdı. 

The Globes gazetesinin haberine göre, dünyanın en büyük yatırım fonlarından Brevan Howard’ın kurucularından Alan Howard, 2006’da 9 milyon dolara satın aldığı lüks villayı, Abramoviç’e kısa süre önce 64 milyon dolara sattı.

Howard, iki yıl önce 100 milyon dolara satışa çıkardığı villayı geçen sene Abramoviç’e satış opsiyonu ile kiraya vernişti.

9 bin 500 metrekarelik villa kompleksinin içinde 3 bin metrekare büyüklüğünde iki konut, tenis kortu ve havuz bulunuyor. 

Abramoviç, 2015 yılında Tel Aviv’de kent merkezinde 29,7 milyon dolara otel ve arazi, geçen sene ise 57,3 milyon dolara 6 bin 500 metrekarelik bir bina satın almıştı. 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)