BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRus müzisyen kurye kılığında ülkesinden kaçtı----

Rus müzisyen kurye kılığında ülkesinden kaçtı

Rus müzisyen kurye kılığında ülkesinden kaçtı
11 Mayıs 2022 - 17:26 www.finansgundem.com

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalini eleştirdiği için ev hapsine alınan Rus punk rock grubu Pussy Riot'un üyesi Maria Alyokhina, kurye kılığında Rusya'dan kaçtı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'ya başlattığı savaşı eleştirdikten sonra ev hapsine alınan Pussy Riot'un üyesi Maria Alyokhina'nın yemek dağıtan bir şirketin kuryesi kılığında Rusya'dan kaçtığı öğrenildi. The New York Times'taki haberde, 33 yaşındaki Alyokhina'nın önce bir arkadaşı tarafından Belarus-Litvanya sınırına götürüldüğü, sonra Litvanya'nın başkenti Vilnius'a geçtiği belirtildi.

'Rusya'nın artık var olmaya hakkı yok'

Alyokhina, kaçmayı başardığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Bir gün Rusya'ya dönmeyi umduğunu ancak Ukrayna'ya yönelik saldırıların anavatanına bakışını tamamen değiştirdiğini dile getiren Alyokhina, "Rusya'nın artık var olmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum" ifadesini kullandı.

Alyokhina ve grup arkadaşları, ilk olarak 2012'de Moskova'da Kurtarıcı İsa Katedrali'nde düzenledikleri protesto gösterisiyle Rus yetkililerin dikkatini çekmişti. Mahkeme grup üyelerine 2'şer yıl hapis cezası vermişti. 20 ay hapiste yattıktan sonra aftan yararlanan ve 2013'te tahliye olan Maria Alyokhina, Putin karşıtı eylemlerini sürdürdü. Son olarak nisanda Rusya'nın Ukrayna'da başlattığı savaşı eleştiren Alyokhina ev hapsine alınmıştı.

Antonio Guterres: Bu anlamsız savaş sonlandırılmalı

Scholz: Putin savaşı kazanamayacak

DSÖ'den Rusya'ya bir çağrı daha: Savaşı bitirin

9 Mayıs'ta Putin ne ilan edecek: Zafer mi, topyekun savaş mı?

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)