BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus heyet Ankara'ya geliyor----

Rus heyet Ankara'ya geliyor

Rus heyet Ankara'ya geliyor
13 Kasım 2020 - 10:44 www.finansgundem.com

Geniş katılımlı Rus heyetin Karabağ'daki ateşkes sonrasında yapılacak çalışmalar için bugün Ankara'ya gelmesi planlanıyor.

Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki anlaşma sonrası Karabağ'a barış gücünün gönderilmesi konuşuluyordu. Bu doğrultuda hareket edecek olan Rusya ve Türkiye meselenin netlik kazanması için görüşmelerde bulunuyor. 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Rusya'dan geniş katılımlı bir heyetin bugün Ankara'ya geleceğini ve Karabağ'daki ateşkes sonrasında yapılacak çalışmalar hakkında teknik görüşmeler yapılacağını açıklamıştı. Alınan bilgiye göre, Rusya'dan gelen 20 kişilik bir ekip, bugün Türkiye'de olacak.

Rusya'dan gelecek olan geniş katılımlı heyetin ilk olarak Dışişleri Bakanlığında görüşmeler yapmasının planlandığı, öğleden sonraysa Milli Savunma Bakanlığına geçerek teknik görüşmelerde bulunacağı bildirildi.

Askeri üst düzey heyetlerin yapacağı toplantılarda anlaşma kapsamında taktik ve teknik olarak kimin nerede duracağı, kaç kişi olacağı, hangi faaliyetleri yürüteceği gibi konuların ele alacağı öğrenildi.

Erdoğan ve Putin Karabağ'daki son gelişmeleri görüştü

 

Aliyev: Karabağ'a geri dönüyoruz, gözünüz aydın

 

Putin'den Karabağ ve Türkiye açıklaması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)