BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus havayolu şirketi S7'nin Türkiye zararı 300 milyon ruble----

Rus havayolu şirketi S7'nin Türkiye zararı 300 milyon ruble

Rus havayolu şirketi S7'nin Türkiye zararı 300 milyon ruble
20 Mayıs 2021 - 07:06 www.finansgundem.com

Rus havayolu şirketi S7, Kovid-19 vaka sayısındaki artışı öne sürerek Türkiye'ye seferlerin askıya alınmasıyla 300 milyon ruble zarar ettiğini duyurdu

S7 Yönetim Kurulu Başkanı Tatyana Fileva, Rus havayolu şirketinin Türkiye seferlerindeki kısıtlamalar nedeniyle uğradığı zararın 300 milyon rubleyi (yaklaşık 34 milyon TL) geçtiğini belirtti.

S7 Yönetim Kurulu Başkanı Tatyana Fileva, gazetecilere demecinde şirketinin Türkiye seferlerindeki kısıtlamalar nedeniyle uğradığı zararın 300 milyon rubleyi geçtiğini ifade etti.

Rusya geçen ay, korona virüs vakalarının arttığı Türkiye’ye uçuşları 15 Nisan – 1 Haziran olmak üzere bir buçuk ay için askıya almıştı.

Ulusal Sürdürülebilir Kalkınma Forumu kapsamında S7’nin Türkiye seferlerinin kısıtlanmasından dolayı uğradığı mali kayıplar sorusuna Fileva, “300 milyon rubleden fazla” yanıtını verdi.

Daha önce de bir diğer S7 yetkilisi, Türkiye uçuşlarının yazın sonuna kadar tamamıyla iptal edildiğini, fakat pandemi nedeniyle askıya alınan uçuşların yeniden başlatılmasının kararlaştırılması durumunda bu ülkeye bilet satışlarını yeniden açabileceklerini belirtmişti. (Sputnik)

Rusya Türkiye’ye uçuş yasağını 1 ay daha uzattı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)