BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus halkı bunu konuşuyor: Putin'den sonra iktidar kavgası olur mu----

Rus halkı bunu konuşuyor: Putin'den sonra iktidar kavgası olur mu

Rus halkı bunu konuşuyor: Putin'den sonra iktidar kavgası olur mu
22 Şubat 2020 - 15:03 www.finansgundem.com

Rusya'da Putin sonrasıyla ilgili yapılan anketlerde vatandaşları çoğu Putin'in görevi bırakmasının ardından iktidar kavgasının çıkmasından endişeli


Rusya’da Putin başkanlık koltuğunu bırakırsa ülke hangi sorunlarla karşı karşıya kalabilir? Yapılan bir kamuoyu araştırmasında Rusya vatandaşlarına bu konudaki fikirleri soruldu. Politik Konjonktür Merkezinin anketine katılan Rusya vatandaşlarının çoğu, Putin’in devlet başkanlığı süresinin bitiminin ardından ülkede iktidar kavgasının baş göstermesinden endişe ettiğini söyledi.

Anket katılımcıları Putin’in görevden gitmesi halinde ulusal projelerin hayata geçirilememe, devletin sosyal yükümlülüklerinin azalması ve Rusya’nın küresel arenada otoritesinin sarsılması ihtimalinden dolayı kaygı duyduklarını belirtti.

Araştırmada, Putin’in görev süresinin bitmesi sonrası yaşanması olası “orta düzeyli” riskler olarak ise uluslararası siyasi gerilimlerin tırmanması ve ülkede ayrılıkçı faaliyetlerin güç kazanması ihtimalleri gösterildi.

Putin’in iktidarının sona ermesi ihtimali nedeniyle en az kaygı duyulan konuların ekonominin kötüye gitmesi, ülkenin savunma gücünün azalması ve NATO ile savaş yaşanma olasılığı olduğu belirtildi. (turkrus.com)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)