BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus gemisi Çanakkale'den geçti----

Rus gemisi Çanakkale'den geçti

Rus gemisi Çanakkale'den geçti
21 Eylül 2017 - 13:21 www.finansgundem.com

Çanakkale Boğazı'ndan dün geçen Rus savaş gemisi 'Azov'un ardından bu sabah yine Rus Donanması'na ait 158 borda numaralı 'Caesar Kunikov' adlı Rus savaş gemisi Akdeniz'e doğru yol aldı

Rus Donanması'na ait 112.5 metre uzunluğundaki, 158 borda numaralı savaş gemisi 'Caesar Kunikov', bugün saat 08.00'de Marmara Denizi'nden Çanakkale Boğazı'na giriş yaptı. Saat 09.15'de boğazda gemilerin manevra yapması en güç nokta olan Nara Burnu'nu döndü. Ardından da saat 09.30'da Çanakkale önlerine ulaştı. Kilitbahir Köyü'nde dağda bulunan 'Dur Yolcu' yazısı ile Kilitbahir Kalesi'nin önünden geçen Ropucha-1 sınıfı çıkarma gemisi Rus savaş gemisi, Ege Denizi'ne açılmak üzere yoluna devam etti.

Rus savaş gemisi 'Ceasar Kunikov', sıcak gelişmelerin yaşandığı Suriye'nin de bulunduğu Akdeniz'e doğru yol aldı. Rus savaş gemisi 'Caesar Kunikov', 4 Aralık 2015'te İstanbul Boğazı'ndan geçerken, güvertesindeki bir askerin, karadan havaya atılan bir füzeyi boğaz geçişi boyunca omzunda atış pozisyonunda taşımasıyla gündeme gelmişti.

Çanakkale Boğazı'ndan dün de Rus Donanması'nın Karadeniz Filosu'na bağlı 151 borda numaralı çıkarma gemisi 'Azov' geçmiş, Akdeniz'e doğru yol almıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)