BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus doktordan kötü haber: Korona virüs hiç bitmeyecek----

Rus doktordan kötü haber: Korona virüs hiç bitmeyecek

Rus doktordan kötü haber: Korona virüs hiç bitmeyecek
11 Nisan 2020 - 20:04 www.finansgundem.com

Ünlü Rus doktor Aleksandr Myasnikov, pandeminin sona ermesinin ardından yeni tip korona virüsün tamamen yok olmayacağını söyledi.

Rus doktor Aleksandr Myasnikov, dünyayı kasıp kavuran yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını ile ilgili açıklamasında salgının sona ermesinin ardından dahi korona virüsün tamamen yok olmayacağını ifade etti.

Myasnikov, "Kovid-19 artık ebediyen geldi ve bundan böyle gitmeyecek. Kardeşleri olan korona virüslerin dünya genelinde akut solunum yolu hastalıklarına yol açtığı gibi bu virüs de insan korona virüsünün altı türüne katılacak ve bundan böyle yedi korona virüsümüz olacak" diye konuştu.

Diğer ülkelerde olduğu gibi Rusya vatandaşlarını da ileride enfeksiyonun 'ikinci dalgasının' beklediğini savunan Myasnikov, bununla birlikte insanlığın sürü bağışıklığı kazanacağını ve hastalığın ileride şimdiki kadar tehlikeli olmayacağını vurguladı.

Dünya Sağlık Örgütü 11 Mart’ta yeni tip korona virüs salgınının ‘pandemi’ olduğunu duyurmuştu. Son verilere göre dünya genelinde toplam 1.7 milyondan fazla kişi virüse yakalandı, yaklaşık 93 bin kişi ise yaşamını yitirdi. İyileşenlerin sayısı ise son verilere göre 389 bin kişi oldu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • noname19 Nisan 2020 22:45

    Neden herkes başka bir şey söylüyor? Kafamız karışıyor? Kime inanacağımı şaşırdım. Artık kesin ve net bir şeyler olsun. Evde kapalı kalmak çok gergin. Her ülke başka şeyler iletiyor.  :(