BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRus Dışişleri ile sosyal medyada sıcak diyalog----

Rus Dışişleri ile sosyal medyada sıcak diyalog

Rus Dışişleri ile sosyal medyada sıcak diyalog
22 Temmuz 2020 - 11:20 www.finansgundem.com

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova’nın paylaşımının altına yorum yapan Türk takipçisi, Zaharova’yı dağ lalesine benzetince ikili arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Kariyerindeki başarısının yanı sıra güzelliğiyle de sıkça konuşulan Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova ile bir Türk takipçisi arasında ilginç bir diyalog gerçekleşti.

'Sen dağ lalesi gibi güzelsin'

Zaharova kişisel sosyal medya hesabından bir gül fotoğrafı paylaşarak, “Ortancalar arasında bir gül. Ne güzel bir arkadaşlık. Peki sizde ne var ne yok?” mesajını paylaştı. Bu mesajın altına bir Türk takipçisi yorum yazarak, “Sen dağ lalesi gibi güzelsin” mesajını bıraktı. Zaharova ise önce İngilizce, “Nasıl bir şey” diye sordu ardından sorusuna Rusça devam ederek, “Nasıl bir şey dağ lalesi, neye benziyor?” diye sorusunu tamamladı.

Zaharova’nın bu sorusuna cevap veren Fatih Uçar isimli Türk takipçisi dağ lalesi fotoğrafı paylaşarak Zaharova’nın sorusunu cevapladı.

İkilinin sosyal medya üzerinden yazışması kısa sürede büyük ilgi topladı. Birçok Rus sosyal medya takipçisi ikilinin yazışmalarının ekran görüntülerini paylaşarak Türk takipçinin Zaharova’ya iltifatlarını Türk erkeğinin centilmenliği olarak yorumladı.
 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)