BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus astrologlar 2018'in falına baktı----

Rus astrologlar 2018'in falına baktı

Rus astrologlar 2018'in falına baktı
05 Ocak 2018 - 10:01 www.finansgundem.com

Ünlü Rus astrolog Pavel Globa bir video yayınlayarak yeni yıla dair öngörülerini paylaştı

Yeni yıl başlayalı henüz birkaç gün oldu. 2017 gibi zorlu bir yılın ardından bu yıl ne getirecek? İşte RBTH'nin Rus astrologlardan derlediği öngörüler. Ünlü astrologlardan Pavel Globa bir video yayınlayarak yeni yıla dair öngörülerini paylaştı. Buna göre, 2018 beklenmedik anlarda hızlı gelişen olaylarla birlikte zorlu bir yıl olmaya aday. Globa'ya göre, "Rusya özelinde 2018 sonbaharında Perestryoka yıllarına geri dönüş olabilir. Durumun nasıl gelişeceği ise dünya liderlerine bağlı." Globa sonbaharda insan kaynaklı felaketlerin de yaşanabileceğini iddia ediyor. Kahine göre bu yıl Donald Trump ve Vladimir Putin yerlerinde kalacak.

Astrolog Aleksey Kulkov da web sitesinde 2018 öngörülerini paylaştı. Buna göre, Rusya bu yıl mali şoklarla karşılaşabilir. Kulkov bunun sonucunda mali piyasaların daha katı kurallarla yönetilmeye başlayacağına işaret ediyor. Astrolog kışa doğru bazı trajik hadiselerin gerçekleşebileceği görüşünde. Mart seçimleri ise ülkeye iktidar değişimi getirmeyecek.

Bir diğer ünlü Rus astrolog Svetlana Dragan da 2018'in gergin politik ilişkilere gebe olduğu kanısında. İnsanlık bu yıl nükleer bir cepheleşmeye tanık olabilir. Ukrayna meselesi ise Temmuz ortalarına doğru Rusya açısından kritik bir dönemece girebilir.

Astrolog ve psikoterapist Natalya Nesterenko da kendi internet sitesinde 2018'in çelişkilerle dolu bir yıl olacağını yazıyor. Öte yandan, daha fazla özgürlük ve daha fazla yenilik hayatın bir parçası olacak. Nesterenko önümüzdeki 7 yıl boyunca kripto para birimlerinin daha da gelişeceğini öngörüyor. İnsanlığın çevre dostu yeni teknolojiler keşfedeceği ise iç ferahlatan vaatler arasında. Ama Temmuzdan sonra küresel felaketler yaşanabilir. (Turkrus)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)