BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRuhani'ye şok FEMEN protestosu!----

Ruhani'ye şok FEMEN protestosu!

Ruhani'ye şok FEMEN protestosu!
28 Ocak 2016 - 16:21 www.finansgundem.com

Ukrayna'da kurulan Paris merkezli kadın hakları örgütü FEMEN İran Cumhurbaşkanı Ruhani'nin Fransa ziyaretini protesto etmek için ilginç bir yol buldu

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin Avrupa turunda ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor.

Ruhani'nin ziyareti nedeniyle İtalya'da bir müzedeki çıplak heykellerin üzerinin örtülmesinin ardından şimdi de Fransa'da gerçekleştirilen FEMEN protestosu, İranlı liderin kritik temaslarına damga vurdu.

Üzerine İran bayrağı çizilen FEMEN aktivisti, Eyfel Kulesi yakınlarındaki bir köprüden, koltukaltlarına ve boynuna bağlanan iplerle sarkıtıldı. Kadının yanında ise, "Hoş geldin Ruhani, özgürlük celladı" yazılı bir pankartın asılı olduğu görüldü. Polis göstericiye müdahale ederek pankartı yerinden söktü.

Avrupa'da ilk olarak İtalya'ya giden Ruhani'nin, İtalya Başbakanı Matteo Renzi ile Roma'da gerçekleştirdiği müze ziyaretinde çıplak heykellerin üzerinin kutularla gizlenmesi eleştirilere yol açmıştı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)