BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRuhani Türkiye'ye geliyor----

Ruhani Türkiye'ye geliyor

Ruhani Türkiye'ye geliyor
18 Aralık 2018 - 12:19 www.finansgundem.com

İran Cumhurbaşkanı Ruhani'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi daveti üzerine yarın Türkiye'yi ziyaret edeceği belirtildi.

İran Cumhurbaşkanlığı Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamada; İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi daveti üzerine yarın Ankara'yı ziyaret edeceği belirtildi.

Yapılan açıklamaya göre, Ruhani'ye iki gün sürecek Ankara ziyaretinde, kabinesindeki üst düzey ekonomik ve siyasi kurmayları eşlik edecek.

Ruhani, Türkiye temasları kapsamında iki ülke lideri başkanlığında toplanacak  5. Yüksek Stratejik İlişkiler Konseyi'ne de katılacak. Toplantıda, iki ülke ticaret hacminin 30 milyar dolara çıkarılması için iki ülke cumhurbaşkanının benimsediği hedef ele alınacak. Ziyaret çerçevesinde iki ülke cumhurbaşkanı huzurunda  ekonomik, kültürel ve politik alanlarda hazırlanmış önemli  anlaşmalarının imzalanması bekleniyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)