BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRuhani: Hiçbir milletle savaşmayacağız----

Ruhani: Hiçbir milletle savaşmayacağız

Ruhani: Hiçbir milletle savaşmayacağız
18 Haziran 2019 - 11:36 www.finansgundem.com

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, günümüzde düşmanların İran halkına açtığı savaşı “iradeler savaşı” olarak niteleyerek, “İran halkı bu savaşın nihai kazananı olacaktır” dedi.

Bugün sabah saatlerinde Tahran’daki İmam Humeyni Havalimanı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, günümüzde ABD'nin İran halkına açtığı savaşı “iradeler savaşı” olarak nitelendirdi.

Düşmanların İran'ın gelişmesinin durduğunu öne sürdüğünü ifade eden Ruhani, "Onların İran halkına yaptığı tüm baskılarına rağmen, ekonomide ilerlemeye tanık oluyoruz." dedi.

İran’ın ABD'nin baskılarına tepkisinin arttığını belirten Ruhani, bu savaşın nihai kazananının İran olacağını söyledi.

Bunlara ilave olarak Cumhurbaşkanı Ruhani, “Bu savaşta bizim karşımızdaki taraf halklar değil; İran olarak hiçbir milletle savaşmayacağız; çünkü karşımızdaki taraf tecrübeden yoksun birkaç politikacıdır. Fakat bu savaşta sadece ülke yetkilileri değil, bütün İran halkı birleşmiştir" ifadelerinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ABD yaptırımlarının doğrudan İran halkını hedef aldığını ve dar gelirli ailelere zarar verdiğine dikkati çekti.

BM yetkilileri: ABD İran'a saldırı hazırlığında

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)