BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRTÜK'e tesettür sitemi----

RTÜK'e tesettür sitemi

RTÜK'e tesettür sitemi
27 Mart 2016 - 11:56 www.finansgundem.com

Seda Sayan, yıllar önce tesettüre girerek ekranlarda görünmesinden dolayı RTÜK'ten aldığı cezanın aynısını programında tesettüre giren Ece Erken'e de verilmesi için sitem etti.

Başarılı isim Seda Sayan, Ece Erken'in dün canlı yayında tesettüre girme ve türban bağlama örnekleri göstermesinin ardından RTÜK'e sert tepki gösterdi ve Ece Erken'i RTÜK'e şikayet etti.

RTÜK'TEN CEZA ALMIŞTI

Seda Sayan'ın bu çıkışı aslında Ece Erken'e değil, RTÜK'e. Çünkü, Seda Sayan 2006 yılında canlı yayında deneme amaçlı tesettüre girmiş ve RTÜK'ten ceza almıştı. Dün de TRT 1 ekranlarında yayınlanan programında Ece Erken de aynısını yapıp tesettüre girince Seda Sayan Instagram hesabından aldığı bu cezayı hatırlattı. İşte Seda Sayan'ın Instagram'da yazdıkları…

"10 yılda ne değişti? 10 yıl önce ben canlı yayında tesettüre girdiğimde ortalık ayağa kalktı ve RTÜK ceza kesti. Şimdi takip ediyorum. Acaba tek derdiniz ve takip ettiğiniz ben miyim? RTÜK'e soruyorum. Acaba bana kestiğin cezayı TRT'ye ve Ece Erken'e kesebilecek misin? Takip ediyorum. Hep beraber göreceğiz."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)