BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRTÜK Adnan hocayı affetmedi!----

RTÜK Adnan hocayı affetmedi!

RTÜK Adnan hocayı affetmedi!
26 Haziran 2014 - 08:31 www.finansgundem.com

RTÜK, Adnan Oktar’ın sahibi olduğu A9 TV kanalına ceza yağdırdı

RTÜK’ün toplantısında kanalda yayınlanan ve bizzat Adnan Oktar’ın yer aldığı iki programa ceza verilmesi oy birliğiyle karara bağlandı.

Ceza alan ilk program “Dini sohbetler” adını taşıyor. Ancak RTÜK üyeleri dini sohbet adı altında yapılan bu programda, şarkılar ve danslar yer almasının Adnan Hoca’nın “Kediciklerim” diye hitap ettiği genç kadınlara, “Yavrum, aşkım” şeklinde hitap etmesinin dini duyguları bozduğuna karar verdi. Ceza alan ikinci programda ise gerekçe, Oktar’ın kendisini eleştiren bir vatandaşın facebooktan bulduğu fotoğrafını yayında kullanması ve vatandaşa yönelik, “Seni kuzu gibi hoplatırım” gibi ifadeler kullanması nedeniyle verildi. RTÜK’ün AKP, CHP, MHP ve HDP kontenjanından seçilmiş tüm üyelerinin oy birliğiyle verilen kararlar çerçevesinde kanala para cezası uygulanacak. Ceza miktarı daha sonra televizyonun gelirleri hesaplanarak belirlenecek.
 
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, daha önce, Oktar’a “Bazen televizyonlardan izliyoruz. Çevresindekilerle haha hihi, İnşallah, maşallah. Başka bir şey yok. Kedicikler bilmem necikler. Bunlarda bir şey yaptıklarını zannediyorlar. İslam adına, iman adına, Kuran, edep, fazilet, namus, ar, haya adına hiçbir şey bulamıyorsunuz” tepkisini göstermişti.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • krn-i26 Haziran 2014 11:51

    Ne demek af etmedi af etmek kanunlarda var mı ben seni af ettim sen iyisin ben seni af etmedim çünkü kanun neyse herkes için aynı af kelimesi saçma o zaman siz aracı olun da kanunları çiğnesinler