BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRoubini'den 3'üncü dünya savaşı uyarısı----

Roubini'den 3'üncü dünya savaşı uyarısı

Roubini'den 3'üncü dünya savaşı uyarısı
05 Aralık 2015 - 15:48 www.finansgundem.com

Kriz kahini olarak ünlenen dünyaca ünlü ekonomi profesörü Nouriel Roubini, son yazısında,‘Üçüncü Dünya Savaşı' çıkabileceğini savundu

Dünyaca ünlü ekonomi profesörü Nouriel Roubini, son yazısında, mültecilerin desteklenmesi, çöken devletlerin yeniden yapılanabilmesi ve milyonlarca Müslüman ve Afrikalıya ekonomik fırsatlar tanınması durumunda kaos, hatta ‘Üçüncü Dünya Savaşı' çıkabileceğini savundu. 
Roubini'nin projectsyndicate. org için yazdığı yazıda, "Terörist saldırı riski nedeniyle neredeyse tecrit altına alınan ve yarı yarıya ıssızlaşan Brüksel'deki Avrupa Birliği kurumları, bırakın sınırlarında aciliyet arz eden istikrarsızlık ve şiddet sorununu çözmeyi, mülteci ve göçmen akımı konusunda henüz ortak bir strateji belirleyebilmiş dahi değiller" dedi.

Roubini ayrıca, Ortadoğu'yu yeniden inşa edebilmek için, mali kaynakları harcama konusunda ancak Marshall Planı gibi büyük bir planla, uzun dönemli bir istikrar sağlamanın mümkün olabileceğini de yazdı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zeynep 06 Aralık 2015 03:04

    Şu an zaten düşük yogunluklu bir 3.Dünya Savaşı yaşanıyor ve her an hızlanabilir ve biz de Musul ile tam göbeginden girdik .