BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaRoubini: Tarihin en büyük balonu patlayacak----

Roubini: Tarihin en büyük balonu patlayacak

Roubini: Tarihin en büyük balonu patlayacak
07 Aralık 2014 - 06:46 www.finansgundem.com

Kriz kahini Roubini kehanetlerine devam ediyor. 2015'te piyasaların yukarı çıkacağını söyleyen ekonomist 2016 yılı için çok karamsar konuştu.

2008'deki krizi tahmin etmesinin ardından kehanetlerine ara vermeden devam eden Nouriel Roubini, bunlara bir yenisini ekledi. 2008 krizinin ardından ünlü olan ekonomist, bugüne kadar birçok yeni kriz öngörüsünde bulunsa da bir türlü tutturamadı. Fakat ekonomist pes etmişe benzemiyor. Roubini, Yahoo Finance'le yaptığı söyleşide, piyasaların kazanımlarına 2015’te de devam edeceğini belirtirken, 2016'nın ise çöküş yılı olacağını kaydetti. 'Tüm balonların anası olarak tabir edebileceğimiz bu dev balon 2016 yılında patlayacak" diyen Roubini, bunun nedenini ise merkez bankalarının genişlemeci politikalarına bağladı. Roubini, yatırımcılara gelişmiş ülke hisselerinden uzak durmalarını tavsiye ederken, petrol fiyatlarındaki gerilemenin de etkisiyye aralarında Türkiye'nin de bulunduğu gelişen ekonomilerin fırsatları sunduğunu belirtti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)