BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRospotrebnadzor Başkanı Kovid-19 sızmasına ilişkin açıklamalarda bulundu----

Rospotrebnadzor Başkanı Kovid-19 sızmasına ilişkin açıklamalarda bulundu

Rospotrebnadzor Başkanı Kovid-19 sızmasına ilişkin açıklamalarda bulundu
02 Mart 2023 - 00:21 www.finansgundem.com

Rospotrebnadzor Başkanı Anna Popova, Çin’in Vuhan kentindeki laboratuvarın sızma olaylarına karşı iyi bir korumaya sahip olduğunu koronavirüsün buradan sızmasının mümkün olmadığını belirtti.

FBI ve ABD Enerji Bakanlığı’nın ‘yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) Çin’in Vuhan kentindeki laboratuvardan bir sızıntı sonucu ortaya çıktığı’ şeklindeki açıklamasını değerlendiren Rusya İnsan Sağlığı ve Tüketiciyi Koruma Kurumu (Rospotrebnadzor) Başkanı Anna Popova, Çin’deki laboratuvarın sızma olaylarına karşı iyi bir korumaya sahip olduğuna ve orada yasak olan herhangi bir şey üzerinde çalışılmadığını söyledi.

Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma’nın Sağlık Komitesi'nin toplantısında konuşan Popova, Vuhan'daki laboratuvarın yüksek kaliteli bir güvenlik sistemine sahip olduğunu, FBI ve ABD Enerji Bakanlığı'nın koronavirüsün ‘oradan sızdığı’ şeklindeki versiyonunu doğrulamanın mümkün olmadığını ifade etti.

Sputnik'te yer alan habere göre, daha önce, ABD'nin Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Direktörü Christopher Wray, değerlendirmelerinin Kovid-19 pandemisinin muhtemelen Çin'in Vuhan kentindeki laboratuvarda meydana gelen bir olaydan kaynaklandığı yönünde olduğunu belirtmiş ve Pekin'i Washington'ın pandeminin nedenlerini araştırma çabalarını durdurmaya çalışmakla suçlamıştı.

ABD'li isimden şok yanıt: Kovid-19'un sırrı çözüldü mü?

 

Çin'den Kovid-19 açıklaması: Kesin bir zafer kazandık!

 

DSÖ'den Kovid-19 pandemisi bitmedi uyarısı!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)