BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporRonaldo’yu çılgına çeviren karar----

Ronaldo’yu çılgına çeviren karar

Ronaldo’yu çılgına çeviren karar
28 Mart 2021 - 13:24 www.finansgundem.com

Portekiz’in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo'nun, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu'nda Sırbistan'la 2-2 berabere kaldıkları maçtaki hakem kararı sonrası tepkisi güne damgasını vurdu

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu'nda Portekiz, deplasmanda Sırbistan ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Portekiz’in dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo, Mendes’in sol taraftan ortasında ceza sahası içi sağ çaprazda kaleci müdahale etmeden topa dokunmayı başararak topu kaleye doğru gönderdi. Meşin yuvarlak, kaleye doğru giderken defans oyuncusu kayarak yaptığı hamleyle topu uzaklaştırdı. Topun çizgiyi geçtiğini düşünen Ronaldo, hakemin golü vermemesinin ardından çılgına döndü. Yardımcı hakeme yoğun itiraz eden Ronaldo, karşılaşmanın hakemi tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Maçın son saniyelerinde kullanılan kale vuruşu sırasında soyunma odasına doğru yürüyen Ronaldo, düdük çalar çalmaz kaptanlık pazubandını yere fırlattı ve el hareketleri yaparak soyunma odasının yolunu tuttu.

Cristiano Ronaldo’nun maçın Hollandalı hakemi Danny Makkelie’ye tepkisi Portekiz ve İtalyan basının yanı sıra tüm Avrupa’da da geniş yer buldu. Karşılaşmanın yayın fotoğraflarına yer verilen haberlerde, Ronaldo’nun yardımcı hakem ve orta hakeme tepkisine Portekiz’in birçok ünlü isminin de destek verdiği belirtildi.

“PORTEKİZ’İN KAPTANI OLMAK HAYATIMIN EN BÜYÜK GURUR KAYNAĞI”
Öte yandan karşılaşma sonrası Ronaldo, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Portekiz Milli Takımı'nın kaptanı olmak hayatımın en büyük gurur ve ayrıcalıklarından biri. Ülkem için her zaman her şeyimi veriyorum ve vermeye de devam edeceğim, bu asla değişmeyecek. Ancak, özellikle bütün ülkenin zarar gördüğünü hissettiğimizde, başa çıkmamız gereken zor anlar olabiliyor. Başınızı kaldırmalı ve bir sonraki mücadeleyle yüzleşmelisiniz!” açıklamalarında bulundu.

İtalya Cristiano Ronaldo'yu konuşuyor

Ronaldo dünyanın en pahalı arabasını aldı! Sadece 10 tane üretilmişti...

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)