BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporRonaldo'nun başı dertte!----

Ronaldo'nun başı dertte!

Ronaldo'nun başı dertte!
20 Mayıs 2015 - 17:20 www.finansgundem.com

Yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'nun, ülkesi Portekiz'e vergi ödememek için kendisini 'vergi cenneti' İrlanda'da çalışan olarak gösterdiği ortaya çıktı

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'nun, ülkesi Portekiz'e vergi ödememek için kendisini 'vergi cenneti' İrlanda'da çalışan olarak gösterdiği ortaya çıktı. Barcelona forması giyen Lionel Messi, aynı suçtan 12 milyon euro ceza ödemeyi kabul etmişti.

Portekiz'de yayınlanan Correo da Manha gazetesinin manşetten verdiği haberde, Cristiano Ronaldo'nun, menajeri Jorge Mendez'in İrlanda'daki şirketlerini kullanarak, Real Madrid'den ve imaj haklarından kazandığı paraları buraya yatırdığı ve böylece sadece yüzde 12.5 vergi vererek büyük kazanç elde ettiği vurgulandı. Ronaldo'nun, ekonomik kriz geçiren Portekiz'e kazançlarını yatırması halinde İrlanda'da ödediği verginin iki katını ülkesine vermek zorunda kalacağı vurgulandı.

Dünyaca ünlü futbolcunun yıllık kazancının 20 milyon euro'nun üzerinde olduğu belirtiliyor.

MESSI'YE 12 MİLYON EURO CEZA

Barcelona'da forma giyen Lionel Messi, aynı suçtan mahkeme karşısına çıkmış ve suçlu olduğunu kabul ederek hapis yatmamak için 12 milyon euro vergi cezası vermeyi kabul etmişti. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)