BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRonaldo'dan bir korona virüs skandalı daha----

Ronaldo'dan bir korona virüs skandalı daha

Ronaldo'dan bir korona virüs skandalı daha
19 Nisan 2020 - 15:50 www.finansgundem.com

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, korona virüs karantina kurallarına uymamaya devam ediyor. Ünlü oyuncu yeni bir skandala imza attı.

Küresel salgın korona virüste tablo her geçen gün kötüleşiyor. Hayatını kaybedenler ise 160 binin üzerinde. Korona virüsün İtalya'da yayılmasıyla ülkesi Portekiz'e giden ve Madeira'da ailesiyle birlikte karantinaya giren Ronaldo'nun dışarı çıkma skandalları bitmiyor.

Ronaldo, ilk olarak sevgilisi Georgina Rodriguez ile Madeira'da çocuklarını gezdirmişti. Bu aile yürüyüşü ülkede olay yaratmış ve bir siyasetçi, "hayvan, serseri" sözleriyle oyuncunun şehirden gönderilmesi gerektiğini belirtmişti.

"İtalya'dan gelen o hayvanın evde kalmasını istiyorum. O serseriyi hemen Madeira'dan gönderin" sözlerini paylaşan Portekizli siyasetçi, daha sonra "Hesabım hacklendi. CR7'miz hakkında böyle yorumlar asla yapmam. Bu ilk kez olmadı ve şifrelerimi değiştirdim" diyerek geri adım atmıştı.

Portekizli yıldız, Funchal'daki evinden bunalınca bir balıkçı köyü olan Canical'da haftalığı 3.500 Pound olan süper lüks bir villa kiralayarak adres değiştirmişti. Cristiano Ronaldo, daha sonra corona virüs tedbirleri kapsamında evde kalması gerekirken, Madeira Stadyumu'nda antrenman yapmış ve bu görüntülere de Portekiz'den tepki yağmıştı. Portekizli yıldız, tüm bunlar yetmezmiş gibi futbola başladığı CD Nacional Kulübü'nün de müzesini ziyaret etmişti.

SON SKANDALI DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

Cristiano Ronaldo bu kez de yeğeninin doğum günü için diğer aile fertleriyle bir araya gelerek skandallarına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz cuma günü gerçekleşen Alicia Aveiro'nun 21. yaş günü partisine Ronaldo'nun yanı sıra felç geçiren annesi Dolores Aveiro da katıldı.

Ronaldo'nun kardeşi Elma, sosyal medya hesabından fotoğrafları "Bu sevgili yeğenimin doğum günüydü. Aile, arkadaşlar, aşk hepsi bir arada" notuyla paylaştı. Fotoğrafa yorum yapan Alicia ise "Karantinayı ailenizle birlikte geçirdiğinizde iyi bir doğum günü partisi düzenleyebilirsiniz. Teşekkürler, her zaman bir arada" ifadelerini kullandı. Ronaldo'nun annesi Dolores Aveiro da "Umarım bugün daha ve uzun yıllar boyunca tekrarlanır. Hayatınız boyunca şans ve sağlığınız bol olur" ifadelerini kullandı.

En çok hangi ülkeler Kovid-19 testi yapıyor?

Profesör uyardı! Dışarıdan sipariş edilen yemekleri tekrar ısıtın

Türkiye'den İngiltere'ye ekipman gönderimi rötara takıldı

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin açılışı için geri sayım

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)