BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRonaldo transferi İtalya'da grev getirdi----

Ronaldo transferi İtalya'da grev getirdi

Ronaldo transferi İtalya'da grev getirdi
11 Temmuz 2018 - 22:29 www.finansgundem.com

İtalya'da bir sendika, Ronaldo'nun Juventus futbol klübüne 100 milyon avro karşılığında transfer olmasına karşı grev ilan etti

Reuters’ın haberine göre, hem Juventus hem de Fiat Chrysler grubunun en fazla hissesine sahip ailesi olan Agnelli ailesinin 100 milyon euroyu Ronaldo için harcaması fabrikalarda çalışan işçilerin greve gitmesine neden oldu.

Geçtiğimiz günlerde Juventus klübü, Portekizli futbolcu Ronaldo’yu, İspanya’nın Real Madrid klübünden 100 milyon euro karşılığında transfer etmişti. İtalya’daki işçiler bu durumu kabul edilemez olarak yorumladı. Yıllardır büyük ekonomik fedakarlıklar yaptıklarını ifade eden işçiler, fedakarlıklarının karşılığı olan milyonlarca avronun bir futbolcu için harcanmasının kabul edilemez olduğunu ifade etti.

ONLARCA DİĞER MARKA DA MAĞDUR OLABİLİR

Grevde binlerce Fiat işçisinin katılması beklenirken, Fiat Chrysler grubu altında üretilen Alfa Romeo, Jeep ve Maserati gibi onlarca markanın, önümüzdeki pazar ve salı günleri arasında gerçekleştirilecek grevden etkilenmesi bekleniyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)