BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRock and roll'ün öncü ismi 87 yaşında yaşamını yitirdi----

Rock and roll'ün öncü ismi 87 yaşında yaşamını yitirdi

Rock and roll'ün öncü ismi 87 yaşında yaşamını yitirdi
29 Ekim 2022 - 08:31 www.finansgundem.com

Rock müziğin en eski isimlerinden olan Jerry Lee Lewis Missisippi'de bulunan evinde hayatını kaybetti. 87 yaşında hayata gözlerini yuman sanatçı son anlarını eşiyle geçirdi.

Rock müziğin ikonik isimlerinden Jerry Lee Lewis, 87 yaşında yaşama gözlerini yumdu. Lewis’in basın ve halkla ilişkiler uzmanı tarafından yapılan açıklamada Lewis’in Mississippi’de bulunan Desoto County’deki evinde yaşamını yitirdiği ve son anlarında yanında eşi Judith’in olduğu belirtildi.

Great Balls of Fire ve Whole Lotta Shakin’ Goin’ On gibi şarkılarla akıllara kazınan Lewis’in son yıllarda sağlık durumunun kötüye gittiği de açıklandı. Lewis en son 2019 yılında kalp krizi geçirmişti.

Chuck Berry’nin gitarda yaptığını piyanoda yaparak rock müziğin 1950’lerde şekillenmesini sağlayan Lewis, Elvis Presley, Johnny Cash, Carl Perkins ve Roy Orbison gibi isimlerle aynı dönemde piyasaya girmişti.

1986’da Rock ‘n’ Roll Hall of Fame’e kabul edilen ilk isim olan Lewis’in yanına tören sonrasında gelen John Lennon dizlerinin üzerine çökerek Lewis’in ayaklarını öpmüştü.

1957 yılında 13 yaşındaki kuzeni Myra ile evlenerek kamuoyundan tepki toplayan Lewis çılgın sahne şovları ile tanınıyordu.

Halit Kıvanç 97 yaşında hayatını kaybetti

 

Red Bull’un ortaklarından Mateschitz, hayatını kaybetti

 

Çiçek Taksi ile hafızalara kazınan Demiray Erül hayatını kaybetti

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Elvis-Jerry30 Ekim 2022 01:04

    Elvis'te yaşasaydı 87 yaşında olacaktı, çok erken gitti.Diğer taraftan Jerry Lee Lewis ''1957 yılında 13 yaşındaki kuzeni Myra ile evlenerek kamuoyundan tepki toplayan...'' onu bitiren ve ikinci plana itilmesine neden olan olay da bu zaten.Çocuk yaşta biri ile evleniyor adam, el insaf kardeşim kadın mı kalmadı da 13 yaşında bir çocukla evleniyorsun...Toprakları bol olsun.