BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkRobesto Carlos'a o bankadan büyük şok!----

Robesto Carlos'a o bankadan büyük şok!

Robesto Carlos'a o bankadan büyük şok!
18 Mart 2015 - 11:43 www.finansgundem.com

Avrupa'nın vergi cennetlerinden biri olarak kabul edilen Andorra'da patlak veren kara para aklama skandalı Roberto Carlos'un da başına patladı

Uluslararası mafya bağlantıları olduğu gerekçesi ile Banca Privada de Andorra'da (BPA) parası bulunanların hesabına el konulması Roberto Carlos'unda bu bankada yatırımı olduğunu ortaya çıkardı. Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos'un futboldan kazandığı paraların çoğunu bu bankada yatırım aracı olarak kullandığı öğrenildi.

İspanya'dan gelen haberlere göre Banca Privada de Andorra'da (BPA) 100 bin Euro altında parası olanlara devlet garantisi veriliyor. Roberto Carlos'un bu rakamın çok üstünde bir parayı BPA'a bankasına yatırdığı ve bu miktarı geri almakta zorlanacağı belirtiliyor. Roberto Carlos'un BPA'a bankasında sadece tek bir hesabında 2 milyon 800 bin Euro'su bulunuyor.

İspanya merkez bankası, ABD Hazine Bakanlığı'nın suç örgütlerinden gelen paraları aklamakla suçladığı Banca Privada de Andorra'nın (BPA) Banco de Madrid'le ilgili ortaklığını gözönünde bulundurarak bu bankanın tüm aktivitelerini ikinci bir emre kadar durdurduğunu açıklamıştı. İspanya'da yaşanan ekonomik kriz nedeni ile BPA bankası 2011 yılında yaklaşık 100 milyon Euro karşılığında Banco de Madrid'in yüzde 100'ünü satın almıştı.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)