BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporRoberto Carlos'un yeni takımı belli oldu----

Roberto Carlos'un yeni takımı belli oldu

Roberto Carlos'un yeni takımı belli oldu
05 Temmuz 2015 - 17:54 www.finansgundem.com

Brezilya, Real Madrid ve Fenerbahçe'nin eski yıldızı Roberto Carlos, yeni takımıyla anlaştı

Brezilya, Real Madrid ve Fenerbahçe'nin eski yıldızı Roberto Carlos, Hindistan Süper Ligi takımlarından Delhi Dynamos'un yeni teknik direktörü oldu.

Kulüp resmi siteden imzayı duyururken; Roberto Carlos, Nicolas Anelka, Alessandro Del Piero, Robert Pires, Luis Garcia ve David Trezeguet gibi bu lige yüksek ücretlere imza atan isimlerden biri oldu. Profesyonel futbol kariyerine Rusya'nın Anzi takımında son veren daha sonra bu takımda geçici teknik direktörlük yaptıktan sonra Sivasspor'u çalıştıran ve geçen yıl da Akhisar Belediyespor'da görev yaptıktan sonra Ege ekibinden ayrılan Carlos, İtalyan efsane Alessando del Piero'ya hocalık yapacak.

Geçen sezon Hollandalı Harm van Veldhoven'in teknik direktörlüğünü yaptığı Delhi Dynamos, futbolun gün geçtikçe popülerleştiği Hindistan'da geçen sezon ligi 5. sırada tamamlamıştı. (NTVSpor)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)