BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRK 3 teşebbüsün savunmasını aldı----

RK 3 teşebbüsün savunmasını aldı

RK 3 teşebbüsün savunmasını aldı
10 Eylül 2013 - 14:58 www.finansgundem.com

Rekabet Kurulu, çimento ve hazır beton pazarında faaliyet gösteren 3 teşebbüsün sözlü savunmalarını aldı

Rekabet Kurulu, çimento ve hazır beton pazarında faaliyet gösteren 3 teşebbüsün rekabet hukukuna aykırı hareket ettikleri gerekçesiyle sözlü savunmalarını aldı.
Rekabet Kurumu'nda yapılan sözlü savunmada, Rekabet Kurumu Başkanı Nurettin Kaldırımcı, Kurul'un, 25 Nisan 2012 tarihli kararıyla As Çimento Sanayi ve Ticaret AŞ, Denizli Çimento Sanayii T.AŞ, Göltaş Göller Bölgesi Çimento Sanayi ve Ticaret AŞ ve Konya Çimento Sanayii AŞ'nin, Rekabetin Korunması Hakkında Kanunu ihlal edip etmediklerinin tespiti amacıyla soruşturma açıldığını hatırlattı.
Söz konusu şirketler hakkındaki iddiaların okunmasının ardından, soruşturma raporu ve bulgular çerçevesinde Denizli Çimento, Göltaş ve Konya Çimento'nun 4054 sayılı Kanunun 4. maddesini ihlal ettikleri ve bu kapsamda idari para cezası uygulanması doğrultusunda görüş oluştuğu ifade edildi.
Daha sonra, şirket yetkilileri ve avukatları sözlü savunmalarını yaptı.
Soruşturmaya ilişkin nihai kararının 24 Eylül Salı günü açıklanacağı, belirtilen tarihten daha önce açıklanması durumunda, kararın Kurum'un internet sitesinden yayımlanacağı kaydedildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)