BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRize yaylalarının turizmde payı artırılacak----

Rize yaylalarının turizmde payı artırılacak

Rize yaylalarının turizmde payı artırılacak
23 Nisan 2022 - 21:04 www.finansgundem.com

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Rize yaylalarının korunarak kentin turizm potansiyelinin arttırılacağını dile getirdi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Karadeniz'e gelen herkesin doğal güzelliklerine hayran kaldığını söyleyerek, "Bunun için Karadeniz'in, Rize'nin turizm potansiyelini çok önemsiyoruz. Bu potansiyelin en doğru şekilde yönetilmesi adına ne gerekiyorsa da yapacağız" ifadelerini kullandı. Bakan, yeni bir yol haritası belirlediklerini dile getirerek şöyle konuştu:

Ülkemizin turizm potansiyelini en doğru şekilde yönetmek adına bazı radikal kararlar aldık. Bu değişim hamlesinin hemen ardından ise Türkiye turizm alanında rekorlar kırmaya başladı. Fakat Kovid-19 salgını turizme ciddi bir darbe vurdu. Bu süreçte birçok tedbir aldık. Bu tedbirlerle sektörün ayakta kalmasını sağladık.

Bakan Ersoy, "Ben gün boyu yaylalarınızı da doğal noktalarınızı da gezdim. Bir çoğunun dokunulmamış olması hakikatten beni çok sevindirdi. Karadeniz'de maalesef her yer bu durumda değil ama Rize yaylaları iyi korunmuş. Onları doğru planlamalarla doğasını koruyarak, elbirliğiyle, doğallığını ön planda tutarak çok daha ileri seviyelere turizm ve kültür açısından getireceğiz" dedi.

Doğu Karadeniz'den 5 milyon dolarlık Türk somonu ihracatı

Karadeniz alarm veriyor: Deniz suyu sıcaklığında artış!

İç turizme yüzde 100’ün üzerinde zam

TCMB'den turizmcilerin döviz geliriyle ilgili yeni karar

Bakan Ersoy'dan turist ve gelir açıklaması

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)