BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasa'Risklerde değişiklik yok'----

'Risklerde değişiklik yok'

'Risklerde değişiklik yok'
28 Mart 2013 - 20:25 www.finansgundem.com

Deloitte Ekonomik Görünüm Mart 2013 raporunda, küresel ekonominin temel risklerinde "belirgin bir değişiklik yok" denildi

Raporda küresel ekonomik ortam "Halen likidite ve merkez bankalarının domine ettiği, buna bağlı olarak da risk iştahının yüksek seyrettiği ve temel değişkenlerle ilgili sorunların geri plana itildiği" bir ortam olarak tanımlandı.
Ayrıca ABD ekonomisinden gelen verilerin tatmin edici olmayı sürdürdüğünü belirten rapor, bütçe konusunda yaşanan anlaşmazlıkların teknik konulardan çok "büyük ölçüde ideolojik ve politik temellere dayanan anlaşmazlıklar" olduğunu belirtti.
Öte yandan Euro Bölgesi'nde Avrupa Merkez Bankası'nın "sınırsız ama koşullara bağlı" tahvil alım sözü vermesiyle göreceli olarak sakin bir seyrin gözlemlendiğini belirten rapor, "Ancak bu sorunların çözüldüğü anlamına gelmiyor" uyarısında bulunuyor.
"Son açıklanan verilere göre Euro Bölgesi 2012'nin 4. çeyreğinde önceki döneme göre (mevsimsellikten arındırılmış) yüzde 0,6 daralma kaydederken Almanya ve Fransa da aynı dönemde sırasıyla yüzde 0,6 ve yüzde 0,3 küçüldü. Dahası, AB Komisyonu'nun son tahminleri 2013 yılı için de kötümser beklentilerin devam ettiğini gösteriyor."
Raporda Çin içinse "Sert iniş endişeleri yerini en son aşırı ısınma riskine bırakmış gibi gözüküyor" ifadeleri kullanıldı.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)